سایت بهداشت دبستان فارابی اهواز
موضوعات بهداشتی دبستان فارابی اهواز
یک شنبه 4 دی 1392برچسب:, :: 18:30 :: نويسنده : بحرینی نژاد

 

" تغذیه مناسب درفصل امتحانات "
اضطراب امتحان، حالت تشویش، نگرانی و هیجان ناخوشایندی به وجود می آورد که بیشتر دانش آموزان به آن دچار می شوند.
گاهی این اضطراب با سردرد، سرگیجه، دل درد، حالت تهوع، تپش قلب و تنگی نفس همراه است و دیگر هیچ اشتها و انگیزه ای برای غذا خوردن باقی نمی گذارد.
نکته مهم : نباید فراموش کرد که  تغذیه مناسب تأثیر مستقیم برعملکرد تحصیلی دانش آموزان دارد.
رژیم های غذایی ناسالم و نادرست قابلیت فراگیری، تمرکز حواس و هوشیاری دانش آموزان را کم می کند. تغذیه دانش آموزان مخصوصا در دوران امتحاناتشان باید موجب تقویت قدرت فکری، افزایش قدرت ایمنی بدن و آرامش اعصاب و روان شود.
۱)صبحانه(عنصر مهم روزهای امتحان)

* چند تکه نان روغنی به همراه پنیر و گردو
* یک لیوان شیر گرم به همراه دو قاشق عسل یا چند حلقه موز
* سیب و جوانه گندم که به تنهایی صبحانه کاملی است که برای جلوگیری از ایجاد حالت تهوع، بهتر است چند تکه نان و پنیر و گردو نیز در کنار آن مصرف شود.
* یک کاسه عدسی به همراه کمی کره یا سرشیر در آن
* خامه یا عسل به همراه کمی چای یا یک لیوان شیر
* تخم مرغ را هم نباید فراموش کرد که منبع کاملی از پروتئین مورد نیاز بدن است.

نکته :بهتراست صبحانه سنگین آماده نکنیم چون حجم معده را افزایش می دهد و احساس سنگینی و خواب آلودگی ایجاد می کند.

 

2) میان وعده
میان وعده ها نباید اشتهای فرزندانمان را برای ناهار از بین ببرند بهترین این خوراکی ها عبارتند از:
انواع میوه ها ، ساندویچ های کوچک مثل : نان و پنیر و گردو ، خشکبار ، انواع مغزها ، میوه های خشک


۳)ناهار
درزمان امتحانات بهتراست به علاقه غذایی بچه ها بیشتراهمیت دادوبهتراست غذاهایی راتهیه کرد که آن ها دوست دارند واگرغذایی برایشان لازم ومفید است وآن ها دوست ندارند باتزئین وافزودن چاشنی غذا را دوست داشتنی کرد. تا اینگونه انگیزه پیدا کنند و بر بی اشتهایی احتمالی حاصل از اضطراب ایام امتحانات غلبه کنند.
* انواع غذاهای دریایی مخصوصا ماهی، انتخاب بسیار خوبی برای ناهار زمان امتحانات است.
فسفر موجود در ماهی بهترین ماده مغذی برای مغز است.
* غذاهای سبزی دار، مثل خورش کرفس، قرمه سبزی و خوراک مرغ به همراه هویج، کلم و نخود فرنگی غذاهای خوبی برای روزهای امتحان هستند.
* سالاد ، سبزی خوردن و ماست و انواع دسرها هم برای تشویق بچه ها به غذا خوردن خوب هستند.

مغز به عنوان فرمانده بدن، هرچند ساعت یک بار نیاز به تجدید قوا دارد. این نیاز در زمانی که از مغز فعالیت بیشتری می خواهیم جدی تر می شود.


۴) عصرانه
یک عصرانه خوب می تواند پاسخگوی این نیاز در ساعات بین ناهار و شام باشد. خوراکی های مفیدی چون انواع آجیل های شیرین و شور، انواع میوه، شیر با طعم های مختلف، انواع مغزها، نان و پنیر و گردو، کره و عسل، کیک ساده عصرانه به همراه چای، شیر یا آب میوه عصرانه خوبی می توانند باشند.

۵) شام (مفید و مختصر)
اگر بنابه هر دلیل شام از برنامه غذایی خانواده حذف شده و یا معمولا شام بسیار سبکی صرف می شود در زمان امتحانات این برنامه کمی باید تغییر کند. اگر بچه ها عصرانه کافی خورده و به شام بی میل باشند لازم نیست به آن ها اصرار کنیم چون معده سنگین باعث بدخوابی و مشکلات بعدی در سر جلسه امتحان می شود، جگر، دل و قلوه، یک کاسه سوپ و غذاهایی از این دست، اگرچه کم حجم اند، اما مفید و مقوی اند.
رژیم های غذایی ناسالم و نادرست، قابلیت فراگیری، تمرکز حواس و هوشیاری دانش آموزان را کم می کند.

پنج شنبه 12 آذر 1392برچسب:, :: 9:51 :: نويسنده : بحرینی نژاد

" ایدز را بهتر بشناسیم " 

ایدز به معنای سندرم نقص ایمنی اکتسابی می باشد.
حمله ویروس ایدز به این سلولها باعث اختلال در عمل کرد سلولهای دفاعی می شود و تکثیر آن در داخل سلولهای دفاعی منجر به کاهش قابل ملاحظه آنها می شود .این صدمات به سیستم ایمنی ، بدن را در مقابل عفونت های فرصت طلب و سرطانهای فرصت طلب که اکثرا شدید و کشنده هستند بی دفاع می نماید.
عامل بیماری
عامل عفونت ایدز، ویروس نقص ایمنی (HIV) است. ویروس ها ذرات میکروسکوپی هستند که برای تکثیرورشد خود نیازبه ورودبه سلول موجودات زنده دارند ومی توانند باعث آسیب رسانی به سلولهای میزبان ودرنهایت خود میزبان شوند.
***نکته:HIV بیشتر در کشور های صنعتی دیده می شود.
اپیدمیولوژی
شدت بیماری و گسترش آن در جهان بعد از اولین گزارش که در سال ۱۹۸۱ میلادی (۱۳۶۰ شمسی) بوده است ، بیماری ایدز را در شماریکی از مهمترین معضلات بهداشتی ، درمانی ، اجتماعی و اقتصادی قرار داده است .
راه های انتقال :
ایدز سه راه انتقال عمده دارد :
۱- جنسی 
2- مادر به کودک  
۳ - خون و فراورده های خونی: الف) تزریق خون و فرآورده های خونی
                                         ب) ورود اجسام تیز و برنده آغشته به خون آلوده
                                              در پوست
                                         ج ) اشترک سرنگ در معتادان تزریقی
***خون و فرآورده های خونی
(پرخطرترین راه انتقال ، دریافت خون آلوده است که بیش از ۹۰ در صد احتمال آلودگی از این طریق وجود دارد اما در حال حاضر در دنیا فقط ۳ درصد آلوده شدگان از این طریق آلوده شده اند به خصوص در سالهای اخیر با انجام آزمایشهای تشخیصی ، کلیه خونهای مشکوک معدوم می شوند و اصولا با پیشرفت علم پزشکی نیاز به دریافت خون کاهش یافته است .
 ده در صد آلوده شدگان جهان از این راه آلوده شده اند و آمار در برخی از کشور ها به حداکثر ۸۲ در صد می رسد هر وسیله بهداشتی درمانی تیز و برنده که احتمال آغشته شدن به خون آلوده را داشته باشد ، در صورت ضد عفونی نشدن و ایجاد کردن زخم ، می تواند فرد سالم را آلوده نماید . لذا ابزار پزشکی و دندان پزشکی ، لوازم خال کوبی ، سوزاندن مو، سوراخ کردن گوش ، حجامت ، تیغ سلمانی و مسواک ممکن است باعث انتقال آلودگی شود .کمتر از یک دهم در صد افراد آلوده در دنیا از این راه مبتلا شده اند . ویروس بسیار ضعیف است و قادر به ادامه حیات در خارج از بدن به مدت طولانی نمی باشد .
بیماری از طریق دست دادن ، بوسیدن در یک اتاق خوابیدن ، و از یک ظرف غذا خوردن و همچنین استفاده از حمام مشترک ، استخر مشترک ، توالت مشترک ، و نیش حشرات منتقل نمی شود)
علائم بالینی:
پس از ورود ویروس به داخل بدن و شروع آلودگی فرد آلوده تا پایان عمر علائم مختلفی را تجربه می کنند این علائم بستگی به بیماری زایی ویروس ، تعداد ویروس ، را انتقال و وضعیت ایمنی میزبان در مراحل مختلف دارند . عفونت های مختلف به خصوص عفونت های ویروسی در شخص آلوده باعث افزایش تکثیر ویروس HIV در سلولهای دفاعی و تسریع در پیشرفت بیماری می شوند همچنین بر خلاف اکثر عفونت ها ، ایدز دارای ۲ مرحله بیماری است یکی در ماههای اول ورود ویروس و دیگری در انتها و بعد از دوره بی علامت است.
مراحل آلودگی و بیماری ایدز عبارتند از :
۱)مرحله حاد
۲)مرحله بی علامت
۳) مرحله بزرگی غده لنفاوی منتشره پایدار
 
مرحله حاد:
دراین مرحله یکسری علائم شایع از جمله تب ،بزرگ شدن غدد لنفاوی،ضایعات پوستی وگلودردوجود دارد که حالتی شبیه منونوکلئوسیس ایجاد می کنند وهمچنین یکسری علائم که شیوع کمتردارند مثل سردرد،اسهال ،تهوع ،ستفراغ ،کاهش گلبول سفید وپلاکت .
اکثرافراد آلوده ۲ الی 4 هفته( براساس بعضی گزارشات حد اقل ۶ روز وحد اکثر6 هفته )پس ازورود ویروس،طیف وسیعی از علائم بالینی را نشان می دهند،این علایم به مدت یک الی چندین هفته( 4 الی ۵۶ روز)باقی می مانند. با تولید پادتن برعلیه ویروس علایم بیماری بهبود پیدا می کنند .
 مرحله بی علامت :
دراین مرحله فرد مانند افراد عادی جامعه است وممکن است دچارخستگی ، عرق شبانه ، اسهال متناوب وتب خفیف باشد که این علائم می تواند درکم خونی ها ، اختلالات دستگاه غدددرون ریز وبیماریهای روانی هم مشاهده شود .
با بهبودی مرحله حاد که بر اساس شدت علائم از یک تا چندین هفته طول می کشد بیماری به یک مرحله نهفته وبی علامت وارد می شود که مدت آن درکشورهای پیشرفته به علت وجود امکانات خوب بهداشتی ۱۵-۱۰سال و در کشور های درحال توسعه ۱۰-۸سال تخمین زده می شود .این دوره برای بیماران مونث کوتاه ترو برای کودکان وافراد سالمند بسیار کوتاه است. درحقیقت درمرحله بدون علامت با وجودتکثیرفعال ویروس سیستم دفاعی بدن توان مبارزه با آن را داشته وتعداد سلولهای لنفوسیت کمکی تقریبا ثابت می ماند،عفونت های شایع در جامعه غیر آلوده،مثل تبخال آفت ودرماتیت سبوریک را مکرراً تجربه میکنند ولی عوارض آنها شدید تروطولانی ترازافراد طبیعی می باشند.)
 مرحله بزرگی غدد لنفاوی منتشر پایدار :
غدد لنفاوی در اندازه های نیم تا دو سانتی متر ، بدون درد در بیش از دو نقطه بدن ظاهر میشوند ناحیه کشاله ران در این محاسبه قرار نمی گیرد غدد لنفاوی اکثرا به صورت دو طرفه بزرگ می شوند . حداقل3 ماه به این صورت باقی می مانند وامکان دارد اندازه آنها تغییر پیدا کند. 
 پیشگیری :
اهمیت پیشگیــری از اینجا مشخص می شود که ازبین بردن عامل بیماری دربدن ممـکن نمی باشد ونیز واکسن موثری هنوز برای آن ساخته نشده است. ولی قطع چرخه انتقال بیماری به وسیله پیشگیری کاملاً امکان پذیراست .
راههای پیشگیری :اجتناب ازوارد کردن هرجسم نوک تیزنامطمئن به داخل پوست استفاده ازسرنگ یکبارمصرف درتزریقات ونیزبودن یکنفرهمراه تا برتزریق نظارت داشته باشد کنترل خون وفراورده های خونی،عدم استفاده ازتیغ یا استفاده ازتیغ یکبارمصرف درآرایشگاهها،استریل کردن وسایل پزشکی ودندانپزشکی دربین مریض ها ونیزاستفاده ازوسایل ایمنی برای خود پزشک یا دندانپزشک.
***نکته:مساله مهم دربرنامه های مبارزه با ایدز این است که ما با خود بیماری مبارزه می کنیم نه با بیمار.
 
*** برای مبارزه با ایدز یکی از موثرترین موارد مبارزه با اعتیاد است وبه همین دلیل باید قدرت نه گفتن را درجوانان خود تقویت کنیم. ***
 
تشخیص بیماری ایدز

 تستهای آزمایشگاهی درمراحل تشخیص ودرمان بیماری ایدز اهمیت فراوانی دارند ونقش آزمایشگاه به عنوان مطمئن ترین مرجع برای تشخیص قطعی بیماری بسیارپراهمیت است.

 
درمان
دوفرضیه عمده وجوددارد:1)حذف کامل ویروس از بدن
                      2)جلوگیری ویا کاهش سرعت تکثیرویروس
ویروس حدودا ۶ هفته الی ۶ ماه پس از ورود به بدن سیستم ایمنی را   تحریک نموده که به دنبال آن در بدن علیه ویروس پادتن تولید می شود  این زمان ممکن است به کوتاهی ۵ روز باشد. و یا تا ۱۶ ماه نیز طول  بکشد . فاصله بین ورود ویروس تا ایجاد پاد تن دوره پنجره ای گفته می  شود . در این دوره نتیجه آزمایش تشخیص ایدز منفی است .مراکز انتقال خون در مراکز استان های کشور همگی مجهز به وسایل و امکانات انجام تست ، تشخیص آلودگی به ایدز می باشند . توصیه میشود که افراد اگر در معرض خطر قرار گرفته اند با مراجعه به پزشک یا مراکز بهداشت استانها یا شهرستانها و یا مراجعه مستقیم به مراکز انتقال خون در خواست انجام آزمایش را بنماید .
چهار شنبه 22 آبان 1392برچسب:, :: 13:30 :: نويسنده : بحرینی نژاد

السلام علیک یا ابا عبدالله

  

باز این چه شورش است که در خلق عالم است

 باز این چه نوحه و چه عزا و چه ماتم است

 

 

ایام سوگواری سیدو سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین را به پیشگاه حضرت ولی عصر (عج) و کلیه عاشقان آن حضرت تسلیت و تعضیت عرض می نماییم.

جمعه 21 آبان 1392برچسب:, :: 17:18 :: نويسنده : بحرینی نژاد

 

مراقبت از دندانها و بهداشت دهان و دندان
 
بهداشت دهان و دندان اهمیت بسیاری دارد زیرا مهمترین کار دندانها جویدن است و اگر غذا خوب جویده شود هضم آن آسانتر و مشکلات گوارشی کمتری خواهیم داشت. بوی بد دهان علاوه بر اینکه موجب دوری اطرافیان می شود برای خود شخص نیز آزاردهنده می باشد.
 
 تغذیه سالم برای داشتن دندانهای سالم و محکم
 
برای حفظ استحکام و سلامتی دندانها باید از تمام گروههای اصلی غذایی شامل پنج گروه اصلی نان وغلات- میوه ها- سبزیجات- شیرو لبنیات و گوشت و حبوبات استفاده کنیم .مصرف زیاد و بیش از حد مواد قندی باعث خرابی دندانها میشود مواد قندی شامل : انواع کیک- شیرینی- آب نبات- پاستیل ـ کلوچه- نوشیدنی های شیرین و مواد نشاسته دار مثل چیپس و پفک است.
«علت اصلی پوسیدگی دندانها باقی ماندن مواد قندی بر روی آنهاست.»
 
 
برای داشتن لبخندی زیبا و دندانهای سفید و سالم به توصیه های زیر توجه فرمایید:
 
1. هر روزمسواک بزنید و از یک مسواک مناسب استفاده کنید.
 
2. هرروز پس از مسواک زدن بین دندانهایتان را نخ بکشید.
 
3. .از خمیردندان حاوی فلوراید استفاده کنید.
 
4. از محلولهای شست و شوی دهان(دهان شویه)استفاده کنید.
 
5. حداقل سالی یکبار به دندانپزشکی مراجعه کرده و دندانهایتان را معاینه کنید.
 
6. از غذاهای مقوی و مناسب حاوی کلسیم از جمله شیر، لبنیات، ماهی و سبزیجات سبزرنگ مثل کلم-اسفناج و جعفریبرای استحکام دندانها استفاده کنید.
 
7. با مسواک زدن و استفاده از سبزیجات و میوه ها از ایجاد بوی بد دهانتان جلوگیری کنید.
 
راهکارهایی برای مبارزه با بوی بد دهان

حلق، دهان و بینی حفره هایی هستند که باکتری ها می توانند در آن رشد کنند.این باکتری ها،منشا بوی بد دهان می باشند.
بوی بد دهان می تواند نشانه بیماری های دیگری در بدن ، مانند: پوسیدگی دندانی، بیماری های لثه، بیماری های گوارشی، بیماری های تنفسی و …که باید به فکر درمان آن ها باشید.

  راهکارهای مؤثر عبارتند از:
                                
۱- از خشک شدن حفره دهان تان جلوگیری کنید. بزاق، دهان را از باکتری های ایجاد کننده بوی بد دهان پاک می کند .

۲- دندان هایتان را مسواک بزنید. یکی از اساسی ترین راه ها برای از بین بردن بوی بد دهان، مسواک زدن و نخ دندان کشیدن به طور مرتب است. این کار باعث حذف ذرات غذایی و باکتری های موجود در حفره دهان می شود. برای از بین بردن ذرات غذایی موجود در بین دندان ها نیز باید هر بار پس از مسواک زدن، بین دندان هایتان را حتماً نخ بکشید.

۳- سالی یکبار به دندانپزشک تان مراجعه کنید. دندانپزشک شما پوسیدگی دندانی و بیماری های لثه شما را به موقع تشخیص داده و برای درمان آن ها اقدام می کند. بسیاری از این بیماری های دهان و دندان باعث بوی بد دهان می شود.

۴- بعضی خوراکی ها در از بین بردن بوی بد دهان نقش مهمی دارند مانند: شربت آبلیمو ، انواع سبزیجات ازجمله کرفس،سیب،هویج و ...، لیمو ترش، شربت پرتقال .

۵- ابتلا به بیماری های دستگاه تنفسی می تواند عامل وجود بوی بد دهان باشد.

۶- بیماری های گوارشی از جمله باکتری ای که در معده زندگی می کند میتواند باعث بوی بد دهان شود.
 
« بنابراین اگر شما به طور دایمی مبتلا به بوی بد دهان هستید و با مسواک زدن و نخ دندان کشیدن مرتب باز هم بوی بد دهانتان از بین نمی رود ،بهتر است با یک متخصص بیماری های داخلی مشورت کنید. »
جمعه 20 آبان 1392برچسب:, :: 10:37 :: نويسنده : بحرینی نژاد

 دیابت

بیماری دیابت بر اثر قطع تولید انسولین و یا عدم کارکرد مناسب آن در بدن به وجود می آید. انسولین هورمونی است که مواد غذایی قندی و نشاسته و... را در بدن به انرژی تبدیل می نماید. تا کنون علت بروز این بیماری کشف نشده است ولی گمان می رود که زمینه مساعد ژنتیکی و عوامل محیطی همچون چاقی و بی تحرکی در ابتلا به این بیماری نقش موثری داشته باشد. درکشورما، حدود 4 میلیون نفر (کودک و بزرگسال) به دیابت مبتلا هستند، ولی متاسفانه تعداد اندکی از این افراد از دیابت خود آگاهانه و یا به کنترل صحیح و دقیق قند خون می پردازند.
انواع دیابت:
* دیابت نوع 1: در این نوع دیابت،تولید انسولین در بدن به طور کامل قطع می شود،درنتیجه قند موجودنمی تواند واردسلولهاشده انرژی بدن را تامین نمایدو همین مسئله افزایش شدید قندخون راسبب می شود.حدود 5%تا 10%کل دیابتی هارا مبتلایان نوع 1تشکیل می دهند.
*دیابت نوع 2:در این دسته از مبتلایان،بدن نسبت به انسولین مقاوم می شوددر این حالت انسولین ترشح شده تاثیری برروی جذب قندندارد ویا ترشح آن به میزان کافی صورت نمی گیرد.
* دیابت حاملگی: حدود4%ازکل بانوان درطول زمان بارداری موقتاً به این نوع دیابت مبتلامی شوند.
* دیابت پنهان:در این دسته از افراد میزان قند خون بالاتر از نرمال است ولی نه تاحدی که بتوان آن ها را در گروه مبتلایان دیابت نوع2 قرار داد
عوارض دیابت: * عوارض بلند مدت
                    * عوارض کوتاه مدت
*عوارض بلند مدت
* نابینایی:تحت کنترل نبودن قند خون،اثرتخریب کننده ای روی عروق شبکیه چشم داشته و می تواندموجب بروز تاری دیدو نابینایی شود.
* آسیب کلیوی: کلیه ها نیز در صورت بالا بودن قند خون، آسیب دیده و دیالیز را به دنبال خواهد داشت.
* پای دیابتی: عدم کنترل قند خون و عدم مراقبت صحیح از پاها، موجب ایجاد زخم هایی در پا می شود. این زخم ها می تواند به از کار افتادگی و قطع پاها منجر شود. علاوه بر کنترل قند، هر روز پاهای خود را معاینه نمایید و کفش مناسب بپوشید.
* بیماری های قلبی و عروقی: دیابت کنترل نشده، احتمال حمله قلبی، سکته مغزی و فشار خون را افزیش می دهد.
* عوارض عصبی: اعصاب حسی و حرکتی اندامها مخصوصاً پاها در اثر قند خون بالا دچار آسیب می شوند که معمولاً به صورت بی حسی و گز گز کف پا خود را نشان می دهد. از دیگر عوارض عصبی، می توان به ناتوانی جنسی در آقایان اشاره کرد.
* عفونت لثه و دندان: افراد دیابتی بیشتر در معرض خطر عفونت لثه ها و پوسیدگی و لق شدن دندان ها هستند. لذا توصیه می شود بهداشت دهان و دندان را دقیقاً رعایت کنید.
*عوارض کوتاه مدت
* کُمای دیابتی:اگرقندخون بیش ازحد بالا باشد،فرد درمعرض خطر اسیدی شدن خون(کتو اسیدوز دیابتی)وحتی رفتن به کُمای دیابتی خواهد بود.
چرا برخی اوقات قند خون بیش از اندازه بالا می رود؟مصرف نکردن انسولین یاقرص،پرخوری،کاهش فعالیت فیزیکی،استرس وفشارهای عصبی، عفونت، جراحت یا بیماریهای دیگراز عوامل بالارفتن قندخون هستند.
توجه: در بسیاری از موارد، قند خون بالا هیچ کدام از علائم فوق را ندارد و شما فقط با اندازه گیری قند خون در آزمایشگاه و یا با دستگاه متوجه آن می شوید.
 
* هیپوگلیسمی (قند خون پایین):اگر همواره از مقدار قند خونتان آگاه نباشید و قندتان بیش از حد پایین آید، ممکن است منجر به ضعف یا بیهوشی شود.
*دلایل هیپوگلیسمی: مصرف انسولین یا دارو بیش ازحد عادی ، فعالیت فیزیکی بیش از حد عادی ، حذف یک وعده یا میان وعده غذایی.
هیپوگلیسمی: طپش قلب ، گرسنگی شدید ، لرزش بدن ، عرق سرد ، درد شکم و تهوع ، پوست سرد و رنگ پریده ، اختلال دید ، سردرد ، خستگی و بی حالی ، خواب آلودگی ، از دست دادن تمرکز ، اختلال در صحبت کردن.
 
توجه:برای اطمینان از هیپوگلیسمی حتماً قند خونتان را اندازه گیری کنید. اگر از وقوع هیپوگلیسمی مطمئن شدید، مقداری مواد قندی یا مایعات شیرین میل نمایید. مثلاً چند حبه قند یا مقداری آب میوه مناسب می باشد.
تشخیص:
پزشک متخصص می تواند با آزمایش قند خون ناشتا و یا قند خون دو ساعته، که معیاری از عملکرد لوزالمعده و ترشح انسولین را بدست می دهند،تعیین کند که آیا شما در دوره دیابت پنهان قرار دارید و یا به طور کامل به دیابت مبتلا گشته اید. در صورتی که آزمایش قند خون ناشتا ی شما، عددی بین 100 تا 125 باشد نشانگر آن است که شما در دوره دیابت پنهان قرار دارید و چنانچه این رقم 126 یا بیشتر از آن باشد بیانگر ابتلای کامل دیابت است. در آزمایش قند خون دو ساعته، ابتدا به صورت ناشتا و سپس دو ساعت بعد از نوشیدن یک محلول نسبتا غلیظ قندی، میزان گلوکز موجود در خون شما اندازه گیری می شود. چنانچه نتیجه این آزمایش عددی بین 140 تا 199 باشد، بیانگر دیابت پنهان و اگر 200 یا بیشتر از آن باشد، ابتلایتان به دیابت را نشان می دهد.
توصیه های تغذیه ای دیابت:
هدف اصلی از رژیم درمانی در بیماران دیابتی،استفاده ازموادغذایی به صورت متعادل است.اصولاً رژیم غذایی ای كه توسط كارشناسان ومتخصصان تغذیه برای افراد دیابتی تهیه می شود دارای اهداف زیر است:
* رساندن قند خون به سطح طبیعی
* حفظ سطح چربی های خون در حد طبیعی
* كاهش مشكلات خاص بیماران دیابتی
* به دست آوردن و حفظ وزن ایده آل
* رساندن مواد مغذی به بدن به میزان لازم
* تأمین انرژی موردنیاز بدن جهت انجام فعالیت های لازم
* جلوگیری از بروز عوارض و مشكلات ناشی از دیابت



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 30
بازدید ماه : 472
بازدید کل : 68705
تعداد مطالب : 67
تعداد نظرات : 11
تعداد آنلاین : 1

<-PollName->

<-PollItems->